SpiritCircle.dk
 
SHAMANTROMME-BYGNING, SVEDEHYTTE OG RITUALER:

Så er der igen samlet skind nok til at lav en spændende weekend med trommebygning, svedehytte og evt. en trommerejse om søndagen. ALLE kan deltage og ALLE vil ha en tromme med sig hjem, når de ta´r afsted søndag .
 
DATO:  kommer senere- næste kursus bli´r 2017
 
Overnatning: i eget telt eller i tipien ( først til mølle...)
 
Pris: 2800 kr.
 
  ( det er incl. svedehytte, materialer, og mad (Dog skal du medbringe en ret til fælles buffet, som vi deler efter svedehytteceremonien fredag aften. Lav gerne så meget , at der er noget til frokosten dagen efter, det vil gøre det nemmere , fordi vi har fuld gang i at bygge vores trommer)
 
 
TILMELDING:  på tlf. 24458745 eller mail: prebenmik@hotmail.com
 
Der bliver sendt oplysninger ud omkring betaling af depositum m.m. , når du har tilmeldt dig . Du er først  endelig tilmeldt , når depositum er betalt. Der er begrænset med pladser på workshoppen.

Vi starter fredag aften med at gå i svedehytte for at rense os , og indstille os på at skulle arbejde med trommebygning.
Bagefter deler vi et fælles " genfødselsmåltid" :O) og går til ro, så vi er friske på at gå igang med skind og ramme lørdag morgen.
 
Lørdag morgen er der mulighed for at være med i et lille ritual og renselse med kopal- for dem der har lyst .
 
hele lørdag og det meste af søndagen går med at bygge trommen - og hvis der er tid og energi til det, så laver vi en trommerejse inden vi siger farvel til hinanden og  drager hjem igen.
 
Rammemateriale vil ligge klar til finpudsning og samling ved kursusstart- skindene har ligget i blød i ca. 5 dage, så det bli´r nemmere at fjerne hårene.
 
Medbring: en skarp kniv/dolk, en go saks, en ulo (hvis du har en- ellers er der uloer her på stedet )
 
Se yderligere, hvad du skal ha med i fht. svedehytteceremonien  på siden om svedehytter.

Der er begrænset med pladser, og allerede forhåndstilmeldinger, så hvis du vil være sikker på en plads, så meld dig hurtigt til..

Glæder mig til at se jer- og være i rpocessen med at bygge trommer.

Med kærlighed og hjerte-mod Preben

Ring endelig, hvis du har spørgsmål på 24458745